Újdonságok és ígéretek a Mekiben

2021. április 26. - Feiertag Erik

Nem túl rég jelent meg a csirkés rösztiburger, avagy Country Burger a hazai McDonald's kínálatában, de máris itt egy másik újdonság. Plusz egy új, hűsítő desszert, és még egy ígéret is, egy olyan szendvicsre, amiről talán még ők sem tudják milyen lesz!

spicy_mcchicken.png

Kezdjük azzal, ami már kóstolható: mondjuk a Spicy McChickennel, mely egy remek panírozott csirkés - baconös - ömlesztett Pepper Jack sajtos csoda salátával, lilahagymával, paradicsommal, és persze nyakon öntve némi pikáns, paradicsomos grill szósszal. Szóval a Country Burger után ismét csirke fronton erősített a Meki, ami nem baj, de reméljük lassan jön valam marhás újdonság is.

176334733_4018654411527007_1126165261135384789_n.jpg

Ami akár a BTS Menü is lehet, amit a hasonló nevű K-pop fiúbandáról neveztek el. Ez egy világkörüli promóció lesz, tehát a magyar mellett több piac McDonald's éttermei is étlapra tűzik majd a rejtélyes újdonságot. A premierre még kereken egy hónapot plusz egy napot kell várni, reméljük valami olyat találtak ki, amitől felugranak majd a szemöldökök!

karamell.png

Végül egy kis desszert: megjelenése után egyből nagy kedvencem lett a Super McFreez kategória, amit ha jól összemixelünk, akár egy remek shake-ként is tekinthetünk rá. Az új íz a Karemellás Sajttortás, ami nevéhez hűen karamell és sajttorta ízű öntettel készül. Utóbbi elég meredeken hangzik, de volt már sajttortás shake a konkurenciánál és az is remekül sikerült, így ebben is bízom egyelőre. Fahéjas keksz, tejszínhab, és persze vaníliás fagyi a további összetevők.

csoko.png

További édes újítás a McFreeze Choco Crunchy, ami vaníliás fagylaltot jelöl csokoládéöntettel, és "rubin csokoládéval bevont ostyadarabos szórással".

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8716513552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása