Visszatért a Röszti Burger, csak kicsit (nagyon) másképp!

2021. március 17. - Feiertag Erik

Nagy kedvencünk volt a Röszti Burger annak idején (egészen pontosan a második írás volt az akkor még Burger Blog néven futó oldalon) a McDonald's éttermeiben, melynek újragondolása néhány éve már befutott 2019 végén Brutal Brutus néven, de tavaly ősszel a Burger King is valami hasonlóval támadott. Most ismét röszti burgonyapogácsa kerül egy szendvicsbe, ugyanakkor a marhát ezúttal csirkére cserélték benne!

county2.jpg

Amitől első blikkre könnyen dupla csirkés burgernek lehetne nézni a Country Burgert, mely végre valahára szakít az egészen bizarr, emberi nevekkel való dobálózással, noha ennek oka csupán abban rejlik, hogy ez a termék nem része a Meki prémium Maestro termékcsaládjának. A fent is említett röszti pogácsán, és a panírozott csirkecombfilén kívül aioli szósz, grillezett hagyma, és ömleszett sajt kerül bele.

A múlt héten visszatért Goosey Gustavval együtt ez is elérhető éttermi átvétellel, vagy Netpincéren és Wolton keresztül házhozszállítással. Előbbi információi szerint a Country Burger magában csupán 750 forintba kerül, ami eléggé elírásnak tűnik, úgyhogy ez vélhetően később drágulni fog.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1316467440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása