Vadonatúj karácsonyi újdonságok a Burger Kingben

2020. november 17. - Feiertag Erik

Hosszú évek óta ugyanazt a Santa Claus Burgert vezette be a hazai Burger King karácsony előtti hetekben-hónapokban, ami bár egy igencsak jó szendvics volt, azért ráfért már egy kis újítás az ünnepi kínálatra. A mosolyunk azonban nem lehet teljesen őszinte, hiszen csak a Bacon King széria kapott újabb iterációt.

_roszti.jpg

Méghozzá marhás és csirkés kivitelben, amivel az eltéréseket össze is foglaltam a két szendvics közt:

Röszti Bacon King: marhahúspogácsa, dupla sajt, pirított hagyma, négy szelet bacon, BBQ szósz, bacon-majonéz, röszti burgonyapogácsa, fényes buciban

Röszti Deluxe King: panírozott csirkemell, dupla sajt, pirított hagyma, négy szelet bacon, BBQ szósz, bacon-majonéz, röszti burgonyapogácsa, fényes buciban

Most étterembe hiába mennénk megkóstolni őket, hiszen nem engednének be, de Wolton vagy Netpincéren házhoz lehet rendelni ezeket az újdonságokat is. Előbbi információi alapján a marhás verzió 2090, míg a csirkés 1990 forint, ami sajnos nem menüben értendő. 

_fondue.png

Az étteremlánc weboldalán, illetve mind Netpincéren és Wolton is fenn vannak még a Fondue burgerek is, így aki nem kóstolva volna, vagy szeretne egy második kört, annak még van lehetősége rá, de nem árt sietni, mert ezek már kifútó termékek, hosszú távon nem várható, hogy elérhetőek maradnak. Itt írtam a marhahúsos Fondue burgerről korábban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8216288450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása