Ismét libamáj a Mekiben!

2021. március 10. - Feiertag Erik

Hosszú múltra visszanyúló, mondhatni exkluzív összetevője évről-évre egy-egy McDonald's-os hamburgernek a magyar libamáj. Általában inkább talán ősszel szoktunk találkozni vele, azonban 2021-re egy kis tavaszi elő-optimizmusként is felfogható az újdonság, amit reméljük ha nem is mostanában, de még étterembe beülve is megkóstolhatunk majd.

_goosey.png

Hiszen a Mekinél is pörög a házhozszállítás, így aki nagyon akar, Netpincéren vagy Wolton keresztül rendelhet otthonra is McRoyalt, Big Macet, vagy jelen posztunk tárgyát, a Goosey Gustavot, ami ugyan visszatérő szendvics, de a banner tanúsága szerint kicsit azért módosítottak rajta, még ha az összetevők listáján ez nem is mutatkozik meg: a két szelet, magyar, grillezett libamáj mellé egy méretes, szaftos marhahúspogácsa, csípős zöldpaprika, madársaláta, grillezett hagyma és enyhén pikáns borsos szósz kerül bele, így mondhatni a névadó különlegesség csak a jéghegy csúcsa.

_foxfelix.jpg

Üröm az örömben, hogy egyúttal az étterem weboldala szerint búcsút kell intenünk a szintén remekre sikerült Fox Felixtől. Róla még tavaly írtunk, és például vega verzióban, húspogácsa nélkül is elérhető volt, így extrán reméljük, hogy idővel ismét falhatunk ilyesmit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1016456838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása