A Meki receptjei lényegében a hálózat 1967-es indulása óta változatlanok, idén viszont kicsit módosítottak néhány étel receptjén, hogy még ínycsiklandóbbak legyenek.
A marhahúsos szendvicseket érintő változtatások fő célja, hogy forróbb húspogácsa, valamint olvadtabb sajt kerüljön a burgerekbe, illetve szerették volna, ha a zsemle is ízletesebb lenne. Ennek megfelelően új sütési módszerrel rukkoltak elő, illetve a Sajtburger és a Big Mac esetében a hagyma is már a grillen rákerül a húspogácsákra, ami zamatosabbá hivatott tenni az ételeket. Utóbbiban pedig a szósz mennyiségét is megnövelték.
A változtatások a Budapest Parkban található éttermen kívül minden egységben bevezetésre kerültek, így nem kell nyomozni, hol ehet az ember új generációs Sajtburgert.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.