Popkultúrális múltjára emlékezik a Meki

2023. augusztus 15. - Feiertag Erik

Méghozzá egy rövid videóval, limitált ételcsomagolással, és rendelhető ajándéktárgyakkal. A legjobb pedig az egészben, hogy a promóció mától él!

mcdonald_famous_order.jpg

Egy ilyen régi márka esetében elkerülhetetlen, hogy filmekben és sorozatokban is helyet kapjon itt-ott, ezt eleveníti fel a McDonald's mától a készlet erejéig elérhető különleges elviteles zacskókkal, valamint Big Mac, McRoyal, nagy krumpli és üdítő csomagolással. Ha már Hollywood, akkor nyilván itt is az egész a Marvel körül kulminál, hiszen a hálózat szerepet kap a Loki második évadában, melynek kapcsán limitált édes-savanyú szósz is elérhető, amivel exkluzív Snapchat tartalmakhoz is hozzáférhetünk.

Az ajándéktárgyakat egy brit ruházati cég, a Palace szállítja a Meki saját boltján keresztül, amihez a link a limitált csomagolásokon található meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9518193979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása