A Meki új fagyija egy tök jó shake

2019. július 09. - Feiertag Erik

Valamikor február vége felé vezette be a hazai McDonald's a Desszertek Királynőjét, vagyis a Super McFreeze-t. Az eredetileg almás-fahéjas vagy epres öntettel készülő édesség azóta más ízekben érhető el, viszont furcsa mód továbbra is a lánc legjobb shake-je.

super_mcfreeeeeze.jpg

Pedig nem ez volt a céljuk, hiszen ahogy a promóképeken is látható, rétegelve kapjuk kézhez: vanília fagyi, némi fahéjas Lotus keksz, választható öntetet (jelenleg mangó, karamell vagy eper), és tejszínhab a sorrend. Ez eddig egy extrább fagylaltnak tűnik, avagy rettegj McFlurry és King Fusion!

Ha viszont összekeverjük (miért ne tennénk?), akkor egy kellemes, lágy desszertet kapunk, amit a tejszínhab annyira fel tud lazítani, hogy akár szívószállal is fogyaszthatóvá válik. Innentől pedig simán versenybe szállhat shake kategóriában is, ahol a Burger King és a KFC évek óta erősebb felhozatallal büszkélkedhet, illetve már nem, mert a Super McFreeze simán párban van velük.

Már csak az kéne, hogy szívószál is járjon hozzá - reméljük az illetékesek olvassák majd ezt a posztot, és ezt is megoldják.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4814885944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása