Don Pepe ajánló decemberre

2020. december 02. - Feiertag Erik

Tavalyhoz hasonlóan ezt a decembert sem bonyolítja a Don Pepe új termékekkel, hiszen az eleve nagyobb számú rendelésnek még az alap kínálattal sem egyszerű megfelelni - ez teljesen érthető, ha figyelembe vesszük az étlap méretét, ráadásul idén a vegán kínálat megjelenésével több mint 100 újdonság került a folytonosan elérhető kínálatba.

_dp_banner.jpg

Karácsonyi újdonságok tehát ezúttal nincsenek, de azért kerestem a szeptemberi étlap frissüléskor felkerült ételek közt néhányat, amire érdemes lehet extra figyelmet fordítani.

Sajtimádó pizza

_dp_sajtimado.jpg

Néhány éve kóstoltam már hét sajttal készülő pizzát ami eléggé bejött, szóval nem meglepő hogy a Don Pepe kilenc (9!) sajtos feltétén is megakadt a szemem. Erényeit talán nem eléggé kihangsúlyozva a neve csupán Sajtimádó Pizza, és gyakorlatilag semmi más nem kerül rá, mint sajt: cheddar sajtszósz, parmezán, natur mozzarella, füstölt mozzarella, vizes mozzarella, trappista, márványsajt, feta, camembert.

Caesar Wrap

_dp_caesar.jpg

Hosszú évek időszakos visszatérései után idén ősszel végre az állandó kínálat részévé váltak a tortilla tekercsek. Noha a legtöbbet korábban megkóstoltuk már, azért akad, ahol vannak eltérések a korábbi verzióhoz képest. Például a Caesar Wrap esetében, mely mindjárt négy étel egyben, hiszen négy "betét" közül is választhatunk: rostonsült csirkemell és bacon chips, rostonsült kacsamell és bacon chips, tonhal vagy camembert. Ezen kívül szardellás sajtkrém, főtt tojás, jégsaláta, alma, koktélparadicsom, cézár öntet, mozzarella és parmezán kerül bele, ami egész ínycsiklandóan hangzik.

Wiener Schnitzza XXL

_dp_wiener.jpg

Ezeken a rántotthús alapú pizzákon már első feltűnésükkor is megakadt a szemem. Nem is bírtam ki kóstolás nélkül, és ha lehet ilyet mondani, az ízeket csak a méret múlta felül; abszolút két emberes adagok ezek a feltéttel ellátott, bécsi panírban vagy cornflakes kabátban sütött pulykamellek. Egyetlen hátulütője talán hogy érdemes mellé valami köretet is választani, ami tovább növeli az amúgy is combos árat. 

Fried Chick & Burger

_dp_dpfcburger.jpg

A DP FC (Don Pepe Fried Chicken) hamburger kiadását nem lehet nem ajánlani, ha az állandó kínálatot nézzük. Marhahúspogácsa mellett mézes-mustáros szósz, jégsaláta, paradicsom, cheddar, bacon, Kentucky-szósz, pikáns ízű rántott csirkemellcsíkok, szezámosbundában rántott mozzarella sajtrúd, és rántott hagymakarikák kerülnek bele, ráadásul jár mellé a szokásos DP burgonya és öntet is. Mind méretben, mind ízben igazán brutális, a sokféle feltéttel igazi minden az egyben összeállítás ami már első megjelenésekor is nagyon tetszett.

+1: Mint a Moziban Pizza

_dp_mintamoziban.jpg

Tudom, hogy azt ígértem a poszt elején, hogy kifejezetten a megújult étlapról szemezgetek majd, de a Mint a Moziban Pizza mellett egyszerűen nem lehet elmenni. Tőlem bőven kiérdemelné a Minden Idők Legjobb Pizzája díjat ez a brutális feltét orgia: cheddar sajt, marhahús, Don Pepe fűszer, főtt-füstölt tarja, lilahagyma, jalapeno, sajtos tortillachips, kukoricadara, mozzarella. Én azt mondom, hogy ha egy igazán ütős pizzát ennél valahol, ne keress tovább, hanem rendelj egy ilyet a Don Pepétől! Aki pedig most elszontyolodik hogy ilyen beharangozás után mégsem kóstolhatja meg, hiszen vegán étrendet követ, annak van egy jó hírem: a legtöbb pizzához hasonlóan ebből is van vegán verzió, amire fokhagymás vegán 'tejföl', vegán 'mozzarella', Don Pepe fűszer, lilahagyma, jalapeno, tortilla chips, salsa, füstölt tofu vagy hagymás szejtán vagy pikáns-füstölt 'kolbász' kerül! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8616311210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása