7 sajt 1 pizzán? - Cheese Deluxe

2017. március 27. - Feiertag Erik

Nem rég írtunk a szingapúri Pizza Hut elképesztően sajtos kreálmányáról, mely az 1Pizzát is megihlette, és összehoztak egy hasonlóan extrém összeállítást, melyet amint lehetett, ki is próbáltunk!

img_20170320_123710-01_custom.jpeg

A feltét gyakorlatilag csak sajtból áll: krémsajtos alapra reszelt mozzarella, kék sajt, parmezán, cheddar, füstölt sajt és bivaly mozzarella. Akinek az 1999 forintos pizza nem lenne elég sajtos így, az plusz 500 forintért dupla sajttal is kérheti, de 100-150 forintért választhatunk rá mézet, almát, és rukkolát is. Mi a sima verziót próbáltuk.

A rengeteg sajt a sütés folyamán egészen szép eleggyé olvad össze, melyben a cheddar és a kék sajt erőteljes íze a legdominánsabb. Persze egy ennyire egységes összetevőhalmazból elég nehéz megmondani, pontosan mit érezni és mit nem, a lényeg az, hogy a végeredmény egy erőteljesen sajtos ízvilágú pizza.

Mivel mást badarság lenne elvárni tőle, nálunk jelesre vizsgázott. Nem kóstoltuk extra feltétekkel, de mi némi mézet és/vagy almát mindenképp kérünk rá, ha ismét Cheese Deluxe-ot rendelünk. Továbbra is fontosnak érezzük megjegyezni az #1Pizzával kapcsolatban, hogy csak a 13. kerületben, illetve annak környékén vállalják a kiszállítást, de ha hazafelé útba esik a telephelyük, személyesen is átvehető a rendelés. További infókat ezzel kapcsolatban a weblapjukon találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr10012372827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása