Ez lenne a világ legsajtosabb pizzája?

2017. március 11. - Feiertag Erik

A Pizz Hut régóta híres sajttal töltött szélű pizzáiról, amit azonban most Szingapúrban piacra dobtak, az mindenen túltesz: nem kevesebb, mint 7 féle sajt kerül a Sajtimádó pizzára.

pizza-hut-singapore-cheese-lovers-pan-pizza.jpg

Svájci ementáli, parnezán, edami, gouda, mozzarella, krémsajt és némi cheddar - ezek kerülnek az eredetileg Cheese Lover's Pan Pizza névre keresztelt ételre. És ha még ez sem lenne elég, kérhetjük sajttal töltött széllel is, csak hogy biztosan eleget kapjunk kedvenc tejtermékünkből.

A képek egyébként megtévesztőek lehetnek, körben a pizzán ugyanis nem kukorica van, hanem kockára vágott cheddar, mely nem csak ízléses dísz, de ínycsiklandó összetevő is. A pizza alapára nagyjából 4500 forint, a fent említett sajttal töltött szélű változat pedig 5850 forintba kerül, tehát elég drága mulatságról van szó, még ha dubaji konkurensének nyomába sem ér.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9212328789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása