Dubajban árulják a világ legdrágább pizzáját

2016. április 24. - Feiertag Erik

Mennyit a legnagyobb összeg, amit pizzára költenétek? 1-2000 forint, esetleg extrém helyzetben 5000? Én legalábbis így vagyok vele. Na de Dubajban kicsit másak az árak, ezt a pizzát például több mint 200,000 DOLLÁRÉRT vesztegetik. Szent Batman!

royal-pizza.png

Az eddigi csúcstartó egyébként Gordon Ramsey étterme, a The Maze volt. Náluk 2000 dollárért is lehetett pizzát venni, ami szintén őrületesen magas ár, na de mi ez a dubaji Pierchic étterem termékéhez képest, ami egészen pontosan 204,200 amerikai dollárba kerül, vagyis magyarul 56 és fél millió forintba.

A Royal Pizza karrierje - mert hogy így hívják - egyszerinek, és megismételhetetlennek indult: a Dubaji királyi család részére készítették többek közt különféle szarvasgomba, francia libamáj, japán matsutake gomba, Beluga kaviár és két uncia ehető arany felhasználásával. Később felvették a hivatalos étlapra, így ma már bárki kirendelheti, aki hajlandó egy családi ház árát egyetlen pizzára elkölteni.

via FoodBeast

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr568657806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása