Wiener Schnitzza XXL

2019. május 15. - Feiertag Erik

Gondolkodtam egy ideig, mi legyen a poszt címe, de aztán arra jutottam, hogy a Don Pepe rántott hús alapú pizzájának nem kell extrémebb cím a nevénél, avagy megkóstoltuk a Wiener Schnitzza XXL-t!

img_20190504_155451-01.jpeg

Múlt hónapban imádtuk a Csirkebucis szendvicseket, így nem volt kérdés, hogy a májusban startoló, de hónapokig velünk maradó rántott pulykamellből készülő pizzákra is rávetjük magunkat. Mivel az előbb említett szendvicsek kapcsán a mozzarellás-sonkás-ananászos Hawai ízvilággal és pikáns cornflakes bundával volt már dolgunk, így a bécsi panírt, illetve a Margherita feltétet választottuk. Utóbbi paradicsom szószt és mozzarella sajtot jelent, plusz némi koktélparadicsomot és (ha jól emlékszem) bébiparajt. Az ár egyébként kombinációtól függetlenül 3390 forint, de érdemes figyelembe venni, hogy minimum kétemberes adag.

img_20190504_155934-01.jpeg

Nem hazudok ha azt mondom: ekkora rántott húst még nem láttam. A nagyjából fél pizza méretű adag bőséges bárki számára, sőt, akár ketten (hárman?) is jóllakhatunk vele. Ízek tekintetében nem árul zsákbamacskát, az előző bekezdésben felsorolt összetevők mind jól érződnek, a panír pedig finom ropogós a húson. Érdemes viszont feldobni némi körettel, hiszen magában azért elég tömény ételről beszélünk. 

img_20190504_160006-01.jpeg

Az adag és az ízek tehát bőségesen rendben vannak, viszont mi mégis pont az ellenkezőjét ajánlanánk: azaz a Wiener Schnitzza XXL-t cornflakes bundában és Hawai feltéttel. A mi kiadásunk ugyanis, bár maga a tény hogy egy rántott pulykamellből készült pizzát eszünk kifejezetten extrém, az valahogy mégsem olyan különleges, mint a pikáns, cornflakes-szel készülő panír, és a sonka-ananász-mozzarella kombó. Aki viszont pizzán is jobban kedveli a visszafogott ízeket, annak az általunk kóstolt kiadás is remek választás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1114824682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása