Álmaink szendvicsei! - Csirkebucis Extra Szendvicsek

2019. április 08. - Feiertag Erik

Hamburgereket és különböző szendvicseket elég könnyű találni Budapesten, azonban zsemle vagy kenyér nélkül már nem ilyen egyszerű a helyzet. A Don Pepénél ezt a kategóriát is lefedik hónap végéig a Csirkebucis Extra Szendvicsekkel, melyekre nincs jobb szó, mint hogy WOW!

img_20190406_172430-01.jpeg

Hiszen a képekből is kiderülhet, hogy ezek nem kispályás darabok, desszerten nem igen kell gondolkodnia annak, aki bevállal egy ilyen monstrumot. Ennek megfelelő némileg az árazás is, ami 2690 forintra jön ki per darab, amiben némi coleslaw is benne van. Hawaii (ananász, mozzarella, sonka) és 4 Sajtos (camembert, cheddar, mozzarella, és füstölt mozzarella) kiadás kérhető, utóbbiban a promóképek alapján viszont mintha egy kis saláta is lenne, de a miénkben ezt nem találtuk. A lényeg pedig, hogy zsemle helyett mindkét esetben pikáns, ropogós cornflakes bundában rántott csirkemell szeleteket kapunk.

img_20190406_172526-01.jpeg

img_20190406_172601-01.jpeg

Ízvilág terén is egész jók, noha érezhetően nem szeretett volna a Don Pepe túl szélsőséges összeállításokat, hiszen eleve elég extrém a csirkebucis kivitel. Nekünk a Hawaii jött be jobban az ananász kellemes édessége miatt, de a 4 sajtos változat is nagyon jó, ahol kellemesen keveredik a camembert, a cheddar és a két mozzarella. Egyébként a szendvicseket a csirke uralja, melynek bundája a cornflakes miatt kifejezetten ropogós, csípőssége viszont igazán csak akkor jön ki, ha magában kóstoljuk a húst.

Kifejezetten jól sikerültek a Csirkebucis Extra Szendvicsek. Szerintünk abszolút ajánlott mindkettő, ha valami extrém hangulatú ételt kóstolnánk, vagy ha csak simán nagyon jól akarunk lakni. Egyébként simán el tudnánk képzelni egy foodtruckot hasonló kínálattal, ki tudja, talán a Don Pepe is kedvet kap majd egy pop-up fesztivál kocsihoz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9114744621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása