Egy igazi torony - DPFC Burger

2019. november 21. - Feiertag Erik

A Don Pepe előszeretettel keresztezi különböző ételkategóriáit, amiből születtek már igazi klasszikusok, vagy kevésbé különleges, de mégis szerethető alkotások. A DPFC Burger inkább utóbbi kategória.

img_20191102_123944-01.jpeg

Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz lenne, sőt. A mézes-mustáros szósz, szezámmagos bundás sajtrúd, rántott csirkemell csíkok, jégsaláta, cheddar sajt, marhahús pogácsa, paradicsom, Kentucky szósz és a bacon is mind érződik, persze a hangsúly a különböző húsokon van. Ráadásul jár még a tetejére három panírozott hagymakarika, melyeket saját belátásunk szerint adagolhatunk a falatokhoz, vagy akár külön is eltunkolhatjuk velük a továbbra is zseniális DP szószt. 

img_20191102_124235-01.jpeg

Egyetlen igazi hátránya talán, hogy a kevés zöldség és a nem túl bőkezűen mért szószok miatt kicsit szárazra sikerült, érdemes tehát némi üdítővel karöltve nekifutni.

img_20191102_124032-01.jpeg

Elég rövid lett ez az írás, de hát nincs értelme tovább csavarni a szavakat: a DPFC Burger egy remek, de nem igazán különleges szendvics sok hússal és kellemesen visszafogott mézes-mustáros szósszal. Külön öröm, hogy a 2890 forintos árba ezúttal is belefért a DP burgonya és a szósz, így az adag is kifejezetten méretes, kisebb étkűeknek akár páros menü is lehet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6815318264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása