Októberi Don Pepe újdonságok

2020. október 01. - Feiertag Erik

Múlt hónapban az étlapfrissítés mellé kicsit kevesebb havi újdonság jutott, októberre azonban szerencsére javult a helyzet: ezúttal két pizzát, egy tortilla tekercset, és egy egész hangulatos hamburgert is megkóstolhatunk.

2.jpg

2017-ben, a Pizza Burgerről írt posztomban említettem meg egy világrengető őrültséget: hogy ezek után már csak egy burger-pizza-dogger tripla hibrid hiányzik a Don Pepe palettájáról. Három évet kellett rá várnunk, de megkaptuk: a BurDog Pizza ráadásul húsos és vegán feltéttel is kérhető, így tényleg szinte mindenki belekóstolhat minden idők talán legnagyobb mashupjába, egységesen 3290 forintért.

Húsos BurDog Pizza: pizzaszósz, lilahagyma, paradicsom, bacon, mini frankfurti, BBQ szósz, marhahús burgerpogácsa, cheddar, jalapeno, mozzarella, pirított hagymacsipsz

Vegán BurDog Pizza: pizzaszósz, lilahagyma, paradicsom, pikáns-füstölt 'kolbász', füstölt VEGLI, BBQ szósz, 100% húsmentes növényi burgerpogácsa, vegan ‘cheddar’, jalapeno, vegan ‘mozzarella’, pirított hagymacsipsz

1.jpg

Aki kicsit visszafogottabb vizekre evezne, annak az Októberi Pizza lehet a barátja. Erre pizzaszósz, mozzarella, grillezett marhakolbász, vörösbab, kukorica, jalapeno és taco fűszer kerül. Az ára 1790 forint, de fél literes Pepsivel kvázi menüként 2090-ért is kérhető.

3.jpg

Hamburger téren egy már-már klasszikusnak mondható étel kap szendvics verziót erre a hónapra, melynek a neve nagyrészt el is mondja, miről van szó. A Cordon Bleu Burger pontosan az, amire számítanánk. Majonéz, csemege uborka, bacon, cheddar, édesburgonya hasábok, sajttal-sonkával töltött jércemell és jégsaláta kerül bele, mellé pedig a szokásos Don Pepe burgonya és öntet jár köretként. 2990 forintos árával reméljük legalább olyan finom lesz, mint amilyen laktatónak ígérkezik.

4.jpg

Szeptemberben az állandó étlapra is felkerült néhány remek tortilla tekercs az elmúlt évekből, de ez nem ok arra, hogy ne kóstolhassunk meg valami újat a témában. A Vegán Satay Roller Satay szósszal, quinoával, füstölt tofuval vagy hagymás szejtánnal, ázsiai zöldségekkel, babcsírával, mogyoróval, korianderrel, valamint vegan 'mozzarellával' készül. 2380 forintért kérhető.

5.jpg

Akciók terén továbbra is elérhetőek pizza menük, melyek egy-egy pizzát, egy liter Pepsit, és Magnum Tejcsokis-Tejszínes Eper poharas jégkrémet tartalmaznak kedvezményes áron, ami 3889 és 4189 forint közt alakul.

bjcs.jpg

És ha már jégkrém: ha valaki ebben a hideg hónapban egy kis extra didergésre vágyik, annak jó hír lehet, hogy a Ben & Jerry's Caramel Sutra poharas fagyival bővült a paletta. Ez csoki- és karamell fagylaltot jelent, melyek karamell öntetet fognak közre. Korábban már kóstoltunk néhányat az elérhető ízek közül, és már akkor is a Ben & Jerry's variációi vitték a prímet, ez az újdonság pedig vélhetően tovább fogja erősíteni a márkába vetett bizalmunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr516222344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása