Papírpoharak helyett porcelán termoszok az OMV-ben!

2018. október 20. - Feiertag Erik

Manapság egyre fontosabb a környezetvédelem, hiszen rengeteg ideig használtuk bolygónk erőforrásait úgy, hogy mit sem törődtünk környezetünk fenntarthatóságával. Ennek egy része a hulladékgazdálkodás, melynek egész nagy részét teszik ki a csomagolásból származó hulladékok. Papírból például közel 35 millió tonna keletkezik csak Európában.

img_20181009_171836-01.jpeg

Ezzel kapcsolatban szeretne némileg könnyíteni az OMV, méghozzá egész király, többször használatos porcelán termoszokkal. Ezek a 3 és 4 deciliteres kiszerelésű bögrék október elejétől kaphatóak a benzinkutakhoz tartozó VIVA kávézókban. Praktikusak és tartósak, a rájtuk lévő gumifogantyúval pedig még a kezünk sem égeti meg az átforrósodott porcelán.

Nyilván drágább mintha a megszokott papírpoharunkba kapnánk kedvenc italunkat, azonban egyrészt környezetkímélőbb, másrészt egész jól néznek ki, és akárhova magunkkal vihetjük. Ha sűrűn kávézgatunk olyan helyen ahol kérhetjük saját bögrébe italunkat, érdemes egyet beszerezni valamelyik OMV kúton.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3414307407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása