Óriás tölcsér és új ízek a Tölcsibében!

2018. szeptember 15. - Feiertag Erik

Nyáron írtunk erről a menő, új budapesti helyről, ahol sós gofritölcsérbe töltenek csirkét és minden földi jót. Szeptemberben kicsit újragondolták az étlapot, ami többek közt két új tölcsért, és extra méretű adagokat is jelent!

img_20180707_193235-01.jpeg

Továbbra is öt íz közül választhatunk, így sajnos az Amerikai Coleslaw és a Mediterrán Salsa-Koriander kiviteltől búcsúznunk kell, a Kapor-Ranch tölcsér, amit mi is kóstoltunk, viszont továbbra is elérhető:

Sörös-mustáros-mézes: fűszeres panírban sült csirkemell, jégsaláta, újhagyma, uborka dzsem, sörös szósz (1190,-)

Pesto-mozzarella tölcsér: fűszeres panírban sült csirkemell, rukkola, szárított paradicsom, kapribogyó, zöld és fekete olivabogyó, pesztós mozzarella szósz (1490,-)

Jalapeno-cheddar tölcsér: fűszeres panírban sült csirkemell, saját recept alapján készült cheddar szósz, jalapeno paparika, újhagyma, tortilla chips (1390,-)

Klasszikus spicy BBQ: fűszeres panírban sült csirkemell, jégsaláta, lilahagyma, amerikai BBQ szósz (1490,-)

Kapor-ranch: fűszeres panírban sült csirkemell, petrezselyem, kapor, snidling, újhagyma, író-fokhagyma szósz (1290,-)

Újdonság még, hogy most már három kiadás, a Jalapeno-cheddar, a Sörös-mustáros-mézes és a Klasszikus spicy BBQ egységesen 1790 forintért Monster tölcsérben is kérhető, ami alapvetően egy nagyobb adagot jelent, így a csirkehúsból is normál adag 120 grammja helyett 240 gramm kerül beléjük.

img_20180707_183019-01.jpeg

Ezen kívül változott némileg a szörp kínálat, és palackozott kézműves söröket is kérhetünk, ha szomjasak vagyunk. A teljes étlapot itt találjátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9414241817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása