Visszahozták, ahogy kértétek!

2016. október 05. - Feiertag Erik

Mégpedig pár Xtra Long szendvicset, melyeket a Burger King szeptemberi szavazásán választhatott ki a nagyérdemű. Mi nagyon reménykedtünk benne, hogy bár hivatalosan csak egyetlen terméket juttathattunk az éttermekbe, végül azért válogatnak még mellé a többi ígéretes darab közül, de végül csak egy másik hasonló hamburgert kaptunk.

4118.jpg

Félreértés ne essék, az Xtra Long Chili Cheese a lánc egyik legjobban sikerült promóciós szendvicse, visszatérte mindig nagy öröm, csak hát ugye ezerszer megtörtént már, míg például Mexikói Medvét csak egyszer láthattuk. Na de félre az elégedetlenséget, hisz a három húspogácsával, jalapeno paprikával, sajttal és csilis sajtszósszal készülő hosszúkás burger vélhetően ugyanolyan szuper lesz, mint eddig.

Tegyünk a szendvicsbe barbecuet, sajtot, meg bacont, és vinni fogják. mint a cukrot - régi klingon közmondás. Az űrbéli szavak olyannyira igaznak bizonyulnak, hogy a KFC Zinger BBQ burgerei, és a McDonald's tegnap debütált Amerikai BBQ promóciója mellett a Burger King is egy hasonló összetevőkből felépülő Xtra Long Texas BBQ-val egészíti ki a nyertes terméket. Ebbe sajt, bacon, barbecue szósz, és az étteremhálózat legkirályabb körete, panírozott hagymakarika kerül három húspogácsa társaságában.

Egyébként mindkét termék kapható volt már, sőt, együtt is megjárták már az éttermeket, pont tavaly. Legalább utóbbi helyett húzhattak volna valami új, speckó kombinációt, ha már a Chili Cheese-zel biztosra mentek. Itt írtunk róluk annak idején.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr411768677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása