Amerikai BBQ hetek a Mekiben!

2016. október 04. - Feiertag Erik

Múlt hét vége felé kezdte el a McDonald's elárasztani a Facebookot a ma startoló amerikai promóval. Sok konkrétumot nem láthattunk, csak Marilyn Monroe-t és Charles Bronsont meghökkentően felöltöztetve. Most azonban minden kiderül, ugyanis lerántjuk a leplet az új szendvicsekről!

amerikai_bbq_hetek.png

Melyek tavaly már megjárták az éttermeket, de azért kaptak egy kis csavart. A Western BBQ Burger két marhahúspogácsával, sajttal, baconnel, paradicsommal, lilahagymával, salátával és nyilván barbecue szósszal támad, méghozzá ha minden igaz, prémium zsemlében, míg a Rock 'n' Bacon Burger különleges, fehér BBQ-s szósszal készül, mely mellé némi sajt, saláta, bacon, lilahagyma, és ropogós burgonyastick kerül.

A csirkerajongóknak sem kell a konkurenciát választaniuk, hisz a BBQ Chick barbecue öntettel dobja fel a megszokott, majonézzel, salátával és panírozott csirkével készülő McChicken szendvicset. Köretből sem lesz hiány: Borsos Burgonya és Borsos Camambert is elérhető fokhagymás mártogató szósszal.

bbq_chick.png

Ami még elég menő dolog, hogy bármelyik fenti szendvicset csípőssé tehetünk extra jalapeno paprikával, mindössze 50 forintért. Mivel a McDonald's árai éttermenként eltérőek lehetnek, nem tudtunk árakat szerezni, de vélhetően a szokványos 1500-2000 forint közti promóciós menü árakra lehet számítani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr911763785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása