Maestro Gusto Greg

2023. május 08. - Feiertag Erik

Nem írtam még a McDonald's újdonságáról, am Maestro Gusto Gregről, de időközben megkóstolhatm, úgyhogy akkor már egyből megosztom veletek tapasztalataim is!

mcdonalds_maestro_gusto_greg_fokhagymas_bbq_marhahuspogacsa_sajt.jpeg

A szendvics felépítése elég jónak tűnt a leírás alapján. Két szaftos marhahúspogácsa, két szelet ropogós bacon, friss paradicsom és hagyma, valamint üde rukkolás saláta kerül bele, mindezt pedig jó adag fokhagymás BBQ szósz teszi még gazdagabbá.

Nem mondanám hogy rossz volt, de többet vártam. Két hús mindig jó ötlet, és alapvetően itt is működött, valamint baconben is nehéz csalódni, különösen, ha két szép szál kerül a burgerbe. Azonban a BBQ öntet valahogy elhalványult a sok más íz között, ami kicsit meglepő, hiszen magában kóstolva egész egyedi ízvilággal rendelkezik, de sajnos a többi összetevő közt, különösen talán a rengeteg zöldség közt valahogy nekem elveszett.

mcdonalds_maestro_gusto_greg_fokhagymas_bbq_marhahuspogacsa_sajt_2.jpeg

A sok zöldség egyébként jó ötlet, a konkurens Whopper egyik különlegessége is ez, de rukkolás keverék helyett talán elég lett volna a jó öreg jégsali, az talán több teret engedett volna a szósznak is.

Összességében azt mondanám, hogy a Maestro Gusto Greg kóstolásra érdemes, de nem szabad elrugaszkodott elvárásokkal elugrani érte a legközelebbi Mekibe. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3018114164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása