Nem tréfa: Április elsejétől új kuponok a Burger King-ben!

2014. március 30. - Feiertag Erik

Április elseje a bolondok napja, mindenki idióta faviccekkel idegesíti az ismerőseit és a Twitter/Facebook közösséget. Viszont idén más is történik, például attól a naptól érvényes a Burger King legújabb kuponfüzete, egy-két valóban meglepő ajánlattal fűszerezve.

WP_20140329_20_50_01_Pro.jpg

Például az Angry Whopper-rel, ami nekünk tavaly nagyon tetszett, de a cégnek úgy látszik már nem érte meg annyira, hisz még mindig olcsósítva próbálják kiszórni a megmaradt alapanyagokat. A szendvics mellé nagy sültkrumpli jár, így kerül 1090 forintba a dolog, de az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes úgyhogy érdemes sietni, nehogy elkapkodják.

Rajta kívül még az előző promó rosszabbik leköszönő terméke, a Pikáns Grillezett Csibeszendvics került fel a különlegesebb összeállítások közé. Ezt mezei 'kettőt egy áráért' konstrukcióban, valamint Partner salátával együtt is választhatjuk, utóbbiért 890-et kell kipengetni. A szendvicset nem igazán ajánlom, így a kupont se de aki más véleményen van velem annak bármelyik megérheti.

WP_20140329_21_21_53_Pro.jpg

A szokásos két Sültkrumpli és két 8-as Hagymakarika egy áráért kollekcióhoz csatlakozik ezúttal az öt darabos Foghagymás Sajtgolyó, amit nem próbáltam de az ilyen snackek általában jól szoktak elsülni, úgyhogy mindenkit csak biztatni tudok egy próbára. Ezen kívül úgy látszik kikerül a kínálatból a Frappé, mert minden vele kapcsolatos kupon a készlet erejéig érvényes. Ebből ugyancsak van buy 2 pay 1 változat, valamint Fish King vagy Tortilla tekercs menühöz adják üdítő helyett 1490-ért.

Múltheti hiánypótlónk tárgya, a Rodeo szokás szerint elég sok helyen szerepet kapott, mindjárt a kedvenc kategóriámban kettőt is adnak egy áráért, de Chicken Nuggets Burger menü (1190 Ft) és Whopper mellé (1090 Ft) is előszeretettel dobálják az egyik legjobb 1000 forint alatti állandó szendvicset.

WP_20140329_21_21_34_Pro.jpg

Végére hagytam a legérdekesebbet, ami bármelyik kupon mellé beváltva egy ajándék bögrét ér, ha veszel mellé egy nagy üdítőt is. Önmagában sajna nem érvényes, de a legtöbb ajánlat mellé nincs ital úgyhogy végül is miért ne, bár akkor már vesz az ember egy liter kólát útközben és sokkal jobban jön ki vele.

Link egyelőre nincs, kedden frissítem a posztot vele, ha meg elfelejtem, ez az utolsó mondat áprilisi tréfa volt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr336306150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása