Pikáns Grillezett Csibeszendvics

2014. január 28. - Feiertag Erik

Ez az év eddig az olcsóbb szendvicseké, a BurgerKing-en kívül gyakorlatilag senki sem jött ki új, nagy/drága burgerrel. Viszont ők is készültek olcsóbb termékkel, a Pikáns Grillezett Csibeszendviccsel, egyenesen egy Mekis klasszikussal, a McRib-bel versenyezve. Hogy mennyire állítottak ezzel érdemi konkurenciát, az mindjárt kiderül.

smallbanner.jpg

Bár az összetevők listája karcsú, ez az árra is elmondható, magában a Meki sertéshúsos termékéhez hasonlóan 690 forintba kerül. Ezért a pénzért grillezett csirkemellet, salátát, majonézt és pikáns curry szószt kapunk. Nem sok, de legalább nem BBQ, a nyári Ünnepi Menü óta már ez is valami.

Nem mondanám rá hogy rossz, csak olyan semmilyen. Nagyrészt a szószt érezni, abból is inkább a pikánsat. A hús állagra jó, tehát egyáltalán nem száraz, simán fogyasztható üdítő nélkül is, az íz kérdése viszont kicsit árnyaltabb, elég szerencsétlenül jártam vele.

smallWP_20140114_12_15_40_Pro.jpg

Már az első falatnál úgy éreztem, valami nincs rendben, úgyhogy vetettem egy pillantást rá külön is, és hát egy kicsit odaégették. Az egész szendvicsnek volt egy kicsit kellemetlen mellékíze ami egyértelműen ebből adódott, nem örültem neki, még ha budget kategóriás burgerről is van szó. Ezt most vagy kifogod, vagy nem, de valószínűleg igen, mert ezt egy tök üres étteremben játszották el, ha nagy a pörgés akkor ez csak rosszabbul fog sikerülni.

smallWP_20140114_12_16_00_Pro.jpg

A méret pedig nevetséges, főleg, hogy a McDonald's ugyanennyiért egy elég nagy McRib-et rak le elénk. Kicsit nagyobb mint egy Sajtburger, talán a McHST-vel van párban de annál inkább kisebb. Most vagy legyen benne még egy-két dolog, vagy legyen nagyobb de ez így sehogy sem jó. 

smallWP_20140114_12_16_24_Pro.jpg

Pikáns Grillezett Csibeszendvicset a konkurencia öli meg. Jó ára van, viszont ezért a pénzért máshol, egy nagy sárga M alatt jóval többet adnak, rendes promós szendvics méretet. Szerintem egy kóstolás is sok neki, ami 2/5-öt jelent, semmit nem mutat fel amit ne láthattunk volna már korábban, ha eszméletlenül rajongasz a curry szószok iránt akkor esetleg mert végül is nem drága, cserébe viszont alig kapsz majd valamit.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr746306172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása