Hiánypótlás: Rodeo

2014. március 26. - Feiertag Erik

Mostanság talán kevésbé, de régebben sokszor megemlítettem egy-egy szendvicsnél, hogy de bezzeg a Rodeo. Aki azóta sem próbálta ki, itt a válasz: a Burger King legjobb terméke 1000 forint alatt.

WP_20140211_15_32_47_Pro (Custom).jpg

A burgert én az Ernő korszakban ismertem meg, az 500 forintos Sajtburger menü után ez volt a jóárasítás következő áldozata. A Rodeo 700 forint volt menüben, és bár ma magában kérnek érte ennyit, még mindig megéri az árát.

WP_20140211_15_27_02_Pro (Custom).jpg

A burger legnagyobb vonzereje a hagymakarika. Kettőt kapunk belőle a marhahúspogácsa, a saláta, az uborka, a majonéz és a BBQ szósz mellé. A kevés összetevő jól ki van egyensúlyozva, bár a barbecue és az uborka egyértelműen dominál de mindent érezni, semmi sem vész el a háttérben. A Burger King féle hagymakarika pedig magában is nagyon jó, és a szendvicsben is teszi a dolgát, növeli az ízélményt, pont annyira, hogy az ember nem érzi igazán túlzásnak a 690-es árat egy kb. sajtburger méretű termékért.

WP_20140211_15_27_35_Pro (Custom).jpg

Mert méretben azért van kivetni való, de legalább viszonylag ésszerű a pénz amit elkérnek érte. Sajnos menüben már nem sikerült az ezer forintos "lélektani határ" alatt maradni, így 1090-et kell érte kifizetni, ami egy Whopper menühöz képest már nem igazán jó üzlet. Viszont állandó szereplője a lánc kuponfüzetének, valami más mellé csapják oda, vagy csak kettőt adnak egy áráért, nyilván utóbbi éri meg legjobban.

WP_20140211_15_33_18_Pro (Custom).jpg

Összességében elég jól ki van találva, és én még sosem futottam bele olyan esetbe, hogy túl lett volna szószozva vagy hasonló, úgyhogy a megvalósítás is elég konstans. Mostanában a McRib miatt ennyiért nem éri meg annyira, viszont amúgy kategóriáján belül simán 5/5-ös szendvics, nem mondom hogy ez a legjobb választás ha igazán éhes az ember, de út közben lenyomni valamit hogy késleltessük az éhhalált, vagy haverral beülni valahova és olcsón jót csipegetni tökéletes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr796306152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása