Újragondolt olcsóságok mindenütt

2014. február 16. - Feiertag Erik

Kivéve a KFC-ben. A két nagy lánc hozzányúlt akciós kínálatához, míg a Burger King csak pár terméket és éttermet érintő kisebb volumenű dologgal próbálkozik a Meki teljesen átalakította a PárSzázas brandet. Hogy ez mennyire sült el jól, a tovább után kiderül.

parszazas-content.jpg

A PárSzázas ajánlat mostanában minden volt, csak átlátható nem. Volt egy ilyen 1+1 vonal, meg néhány szendvics kérhető volt menüben és még mindig olcsóak voltak, de hogy mire mi vonatkozik az nem volt épp a legátláthatóbb dolog ha az ember betért egy étterembe. Most végre szépen elrendezték a dolgokat. Három termékkategória, melyhez +110 forintért kis sültkrumplit (1+1) vagy +210-ért krumplit és üdítőt adnak.

290 Ft: Sajtburger; Csibeburger; Spicy Sertésburger

390 Ft: Sajtburger Fresh; Csibeburger Fresh

490 Ft: McDouble; McNuggets; Halrudak

Ha mindenből a legnagyobbat választjuk akkor is kijövünk 700 forintból ami elég jó, mondjuk akkor már érdemes 300-zal többet áldozni és nyomni egy Napi Menüt a Burger King-ben.

xtrayo.jpg

És ha már szóba került a BK jöjjön az ő újításuk ami minden téren kisebb. Egyrészt árban, mert az összes termék egységesen 250 forintba kerül, másrészt a résztvevő éttermek számában (Újpest, Éden, Mexikói, Nyugati, Szeged, Szeged Drive - ennyi és nem több). A termékek közt viszont található pár igen csak jó, főleg ennyiért:

Sajtburger

Hamburger

Röffencs Burger

Chili Burger

Kis Üdítő

Toast

Öntetes Fagyi

8 darabos Hagymakarika

Kis Cappuccino

Magam részéről a Hagymakarika tuti befutó lesz ha a fenti helyek valamelyikébe tévedek, a többi végül is jó de semmi olyan ami amúgy ne hasonló árkategóriában mozgott volna.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr436306164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása