Ha beüt a Spicy Sertésburger szósza!

2014. január 18. - Feiertag Erik

A McDonald's első idei újdonsága egy Pár Százas apróság volt sertéshússal. Ezek a szendvicsek általában jól szoktak sikerülni, már kategóriájukon belül persze, úgyhogy sok újdonságot nem mondok azzal, hogy:

1514532_629701157089033_1169043110_n.jpg

Ezt nagyon eltalálták! Annyira nem ismerem a Meki olcsóbb szendvicseit, de abból amit kóstoltam ez az egyik legjobb. A szendvics amúgy meglepően gazdag ahhoz képest mennyiért szórják, saláta és csípős szósz mellé egy kis pirított hagyma is befigyel, meg persze a sertéshúspogácsa.

És bár kevés az összetevő, azok közül egyik sem nyomakszik előtérbe, nem lesz túl domináns hogy aztán az egész burgert elnyomja. A hagymák végig ott roszognak és az ízük is érződik, nélkülük nem lenne az igazi.  A szósz kellemesen csíp de szerintem simán fogyasztható üdítő nélkül is, pár perc alatt eltűnik a szájból és "nem lesz több gondja vele." A magam részéről mindnekinek ajánlom, aki amúgy is egy Sajtburgert vagy valami hasonlót enne csak, tegyen vele próbát.

smallnyeremeny.JPG

Már csak azért is, mert nyerni is lehet vele. A nevezéshez, elengedhetetlen egy okostelefon/tablet mert az Instagram appot kell hozzá használatba venni. Ha amúgy nem használod, le lehet tölteni innen, innen vagy innen, Windows Phone, Android vagy iOS alapú eszközödre. Ez után a következő a dolgod:

1. Fotózd le magad egy Spicy sertésburgerrel!
2. Töltsd fel a képet az Instagramra!
3. Már csak egy hashtag hiányzik: #beutaszosz

Ha érdekel a konkurencia van egy tök jó facebook alkalmazás is, ahol megnézheted őket. Nevezni február 11 éjfélig tudtok, aztán lesz egy sorsolás, ahol 5 szerencsést húznak ki, akik az alábbi ajándékcsomagot kapják:

smallnyeremenyek.JPG

Alcatel OneTouch Idol mini (okostelefon)
5000 forint értékű vásárlási utalvány (nyilván Mekiben költhető el)
Egy bekeretezett kép rólad és a Spicy Sertésburgerről 

De alapvetően csak nyerhet mindenki mert ahogy fent írtam, egy jól sikerült szendviccsel kell pózolnod, az már csak hab a tortán hogy ezért telefon meg kupon meg egy fotó is az ember markát ütheti.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206306177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása