Kuponokkal támad a Burger King

2013. október 13. - Feiertag Erik

Bizony, 18 visszautasíthatatlan ajánlat a király konyhájából. Saláta, snack, burger, sőt, még letűnt promóciók sikeres burgerei is megtalálhatók a listán, érdemes vetni rá egy pillantást, szerintem mindenki talál neki tetsző összeállítást.

smallbanner.png

Lényegében a szokásos burgerek különböző kombinációiról van szó, tehát nagyrészt Whopperek, Rodeo-k, Deluxe Csirkeszendvicsek és Chicken Nuggets Burgerek lesznek terítéken, de vannak BKool-lal, forrócsokival és reggelivel operáló darabok is, bár utóbbi elég szegényes, mindössze egy Sajtos Toastot kínál fél áron.

small01.JPG

Ami viszont nagyon jó, amit már legutóbb is eljátszottak, hogy a régebbi promóció megmaradt burgereit olcsósítva szórják ki. Ezúttal Angry Whoppert vehetünk 1090 forintért menüben, így akit eltántorított az ár most mindenképpen próbálja ki, annak idején nekünk ízlett. Ha inkább tortilla tekercset ennénk az is elérhető, az Angry Tortilla menü 1030 forint, ami az előbb említett szendvics wrap verziója.

small02.JPG

Csak egy rossz szavam lehet a kuponokkal kapcsolatban: nagy kedvencem, a Rodeo szendvics csak Chicken Nuggets Burger mellett szerepel rajta, jobban örültem volna valami két Rodeos, vagy Rodeo és sok hagymakarika típusú akciónak, de hát így jártam.

A kuponfüzet itt letölthető PDF formátumban, vagy innen azonnal nyomtatható, az akció december 8-ig érvényes.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr966306213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása