Full extrás november a Don Pepében

2019. november 01. - Feiertag Erik

Tekercs, burger és két pizza, avagy megint hogy fogjuk eldönteni, mit kóstoljunk a Don Pepében?

2.jpg

Mert például itt ez a brutális DPFC Burger, amibe mézes-mustáros szósz, szezámmagos bundás sajtrúd, rántott csirkemell csíkok, jégsaláta, cheddar sajt, marhahús pogácsa, paradicsom, Kentucky szósz, bacon, és még három rántott hagymakarika is kerül. El sem merem képzelni, hogy ez mekkora adag lesz, az íze viszont nem túl rejtélyes, legalábbis annak, aki evett már hamburgert és DPFC terméket a lánc kínálatából; mi már mindkettővel találkoztunk, és ez bizony olyan ízletes és méretes lesz, amit még a 2890 forintos ár sem ront el igazán.

1.jpg

Akinek kimaradt a múlt havi Satay Chicken Pizza, annak itt a remek alkalom, hogy bepótolja. Őszintén szólva így tortillába tekerve szerintem még jobban is hangzik mint pizzára halmozva, pesze az is feltekerhető, csak ember legyen a talpán, akinek akkora szája van, hogy belefér. A tekercs viszont mindenkivel kompatibilis, így a mangós-kókuszos-satay szósz, a roston sült currys csirkemell, a mazsolás jázminrizs és a füstölt mozzarella egy igazán kiváló kombónak ígérkezik. 2180 forintos árával némileg drágább mint a korábbi tekercsek, de mind a méret, mind a várható íz igazolja ezt.

3.jpg

A Don Pepe emeletes pizzái mindig izgalmasak voltak, elég csak a Rakott Krumplis kiadásra gondolni. Ezúttal egy húsimádó Meatlover Supreme verziót rendelhetünk, amire céklás BBQ szósz, lilahagyma, csabai kolbász, sonka, roston sült csirke, főtt-füstölt csülök, paprikás vastagkolbász és bacon kerül. A két tésztaréteg közt mozzarella, darált marha és céklás BBQ szósz bújik meg a kíváncsi szemek elől. 2990 forintért nem is rossz, figyelembe véve, hogy ez azért tényleg két emberes adag (noha azért valószínűleg egyedül is meg lehet birkózni vele).

4.jpg

Az olcsóbbik időszakos darab stílusosan a Novemberi Akciós Pizza nevet kapta. A feltét pizzaszósz, mozzarella, gomba, csirke, paradicsom, rozmaring és vöröshagyma. Jól hangzik, 1590 forintért ha a Meatlover valamiért nem tetszik, érdemes lehet rárepülni. Fél literes üdítővel 1890 forint, így akár menüt is kanyaríthatunk belőle.

5.jpg

Ha már készül belőle hamburger, stílusos egy akcióval is megsegíteni a kategóriát: a DPFC Duo és Super Size ugyanis ajándék coleslaw salátával érkezik, így ha valamikor, most van itt az ideje egy kóstolónak, ha eddig kimaradt volna.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8015275468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása