Rakott Krumplis Supreme Pizza

2019. január 24. - Feiertag Erik

Tavaly indította útjának a Don Pepe rétegelt Supreme pizza kategóriáját, mely néhány havonta új ízvilággal került az akciós szórólapra. 2019 is egy ilyen speckó pizzával kezdődött, ráadásul mindjárt egy őrült rakott krumplis kiadással!

img_20190105_145814-01.jpeg

Az étel gyakorlatilag mindent átvesz a névadó eredetiből, így főtt krumpli, sajt, tojás, kolbász, sajt és tejföl is kerül rá. Ami pizzára emlékeztet, az nagyjából csak a tészta, és egy kis paradicsom és sonka. A rétegelt Supreme pizzák lényege, ogy két réteg tésztából épülnek, és ezek közé is kerül némi tartalom, ami ezúttal sajtos-tejfölös-sonkás-tojásos tölteléket jelent. 2790 forintos ára elég meredek pizzák közt, ugyanakkor egy extrán laktató kiadásról beszélünk, amivel tényleg lehet két személyre is tervezni.

img_20190105_145846-01.jpeg

Ízvilágot tekintve már inkább pizzához van közelebb mint rakott krumplihoz. Köszönhetően például az elég vékonyra szelt kolbásznak, melyet vastagabb karikákként is el tudtunk volna képzelni. Illetve a krumpli kicsit elnyomta olykor a többi összetevőt: a feltéthez két réteg pizzatészta és a főtt burgonya szerintünk már túl sok köret volt, utóbbiból kicsit kevesebb több lett volna. A töltelék viszont nagyon bejött, a tejfölös-sajtos egyveleg kellemesen éreztette hatását szinte minden falatban.

img_20190105_153429-01.jpeg

Összességében számunkra kicsit talán félrement pár dologban, de a rakott krumplis hangulat átjött, és hát végül is ez volt a cél. Akik egy visszafogottabb ízvilágú, kifejezetten laktató pizzakülönlegességet keresnek, és szeretik az ilyen őrültebb mashupokat, azok számára ajánlott lehet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4714562214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása