Csirkés pizza több személyre - Satay Chicken Pizza

2019. október 25. - Feiertag Erik

Nem ritka dolog a Don Pepében egy-egy őrült pizzakreálmány, a tésztából formázott szószos tálkával feldobott parti kiadás viszont talán a kelleténél ritkábban tér vissza. Ez az október azonban örömünnep lehet a rajongók számára, hiszen a Satay Chicken Pizza épp ilyen, és nem is sikerült rosszul!

img_20191009_171513-01.jpeg

A feltét currys sajtkrém, mozzarella, wok zöldségmix, roston sült csirkemell, valamint némi mogyoró, a tálkába pedig mangós-kókuszos-satay szósz kerül, amit a csirkemellel lehet érdemes tunkolni. 2990 forintért egy személyre annyira nem erős, egy összejövetelhez viszont nem rossz ajánlat.

img_20191009_171618-01.jpeg

Az öntetből nekünk mondjuk nem mind maradt a tálban mire megérkezett, viszont ahova kifolyt, a pizza legfinomabb részét csinálta belőle: a kissé édeskés, valamennyire talán pikáns öntet elég visszafogott ízvilággal hódít, ami kellemesen feldobja a sajtos-zöldséges részeket. Ez a visszafogottság egyébként jól jellemzi az egész ételt: semmi sem akar előtérbe nyomulni, ugyanakkor néha olyannyira, hogy az már inkább hátrányára válik, mint előnyére. 

img_20191009_171601-01.jpeg

Összességében egész jól sikerült a Satay Chicken Pizza, noha nekünk azért nem lett a kedvencünk. Aki viszont egy könnyedebb, inkább zöldségekkel, öntettel és mozzarellával operáló feltétet szeretne, annak ajánlott darab lehet, főleg, ha többen fogyasztanák.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4615260734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása