#2017: Kedvenc gyors burgereink

2017. december 30. - Feiertag Erik

Holnap éjfélkor véget ér ez az év is, így arra gondoltunk, összeszedjük kedvenc hamburgereinket, melyekkel a nagy étteremláncok próbálták elcsavarni a fejünket.

Nincs olyan, hogy túl sok bacon! - Bacon King Extra

img_20170923_141501-01_large.jpeg

A Burger King nagyot húzott év végén, és nagyon úgy tűnik, hogy bevált: ilyen-olyan speckó szendvicsek helyett egyszerűen kedvenc összetevőinket halmozta egy brutális koleszterin szörnybe. A Bacon King Extra ugyan első körben nem volt teljes, de néhány szelet bacon hiányával együtt is az egyik kedvencünk volt idén két marhahúspogácsájával, négy szelet ömlesztett cheddar sajtjával, (ha minden jól megy) nyolc szelet baconével és füstölt-fűszeres majonézével. Az újdonság olyannyira bevált, hogy azóta is kapni a karácsonyi Santa Claus burgerek mellett, így akinek kimaradt, érdemes még egy utolsó kört tennie a legközelebbi Burger Kingben.

Nem hamburger ugyan, de nekünk kifejezetten tetszettek a vízes VB előtt nem sokkal bevezetett Grilled Dogok is. A jelenleg is három ízben kapható hot dogok főleg ár/érték arányukkal hódítanak, és bár sokak szerint kicsit sok és fullasztó a kifli, szerintünk egy tök jó újdonsággal sikerült színesíteni a hálózat kínálatát.

Zinger még nem volt ilyen finom - California és Summer Zinger

img_20170626_183513-01_custom.jpeg

A KFC csirkés burgereire nem nagyon lehet panasz, idén nyáron pedig két dupla Zingerrel ismét bebizonyították, hogy kézműves helyekkel is fel tudják venni a versenyt. A California verzió guacamoléval, paprikás fűszerezésű nachos-szal és lilahagyma-salátával, a Summer kiadás pedig lime & chili és borsos-fokhagymás-citromos majonézekkel hódított. Azóta is nehezen tudjuk eldönteni melyiket szeretnénk újra megkóstolni, a kézenfekvő megoldás persze nyilván az lenne, ha mindkét szendvics visszatérne, és hol ezt, hol azt falhatnánk.

Történtek azonban ennél érdekesebb dolgok is a KFC háza táján: hivatalosan is elstartolt minden étteremben az igencsak impozáns reggeli kínálat, valamint Budapest nagy részén és néhány környező településen már házhoz is szállítják kedvenc csirkés ételeinket. 

Ezúttal a méret a lényeg - Grand McRoyal

img_20170318_142030-01_custom.jpeg

A Meki nem vitte túlzásba az újdonságokat az utóbbi időben, ennek ellenére nem olyan nehéz találni valamit, amit kiemelhetünk ebből az évből. A mi választásunk a gigantikusra növelt Dupla Sajtos McRoyal volt, hiszen a lánc egyik legnépszerűbb étele lett minden eddiginél nagyobb. Sajnos azóta lekerült az étlapról, de a szintén újnak számító Dupla Bacon Clubhouse szendvicsekkel könnyedén vigasztalódhatunk.

Ha kínálat terén nem is sikerült sokat újítani, a nem rég megnyílt első Jövő Élménye éttermek más láncokra is kihatással lehetnek. A meglepően jól működő digitális kioszkokon történő rendelés, és az egyenesen asztalunkhoz kihozott étel mind kényelmesebb, mind gyorsabb módja az eddig megszokott sorbanállós-kasszánál gondolkodós-bocs de 5 percet várni kéne míg elkészül az étel megoldásnál.

Kevésbé gyorsak és kevésbé burgerek:

img_20171007_123122-01_large.jpeg

Ha már évösszegzőt tartunk, nem mehetünk el olyan különlegességek mellett, mint a Don Pepe egyik legjobb nemburgere, az elképesztően jól sikerült Angol Reggeli pizza, vagy a hónapról-hónapra meglepően jól működő Kézműves Extra Szendvicsek. Kedvenc italunk pedig a Starbucks Caramel Popcorn Frappuccinója volt, reméljük jövőre is visszatér. 

Mi minden esetre vissza fogunk, hogy ne maradjatok infók nélkül a gyors éttermek kalandos kínálatával kapcsolatban. Ha pedig egy kis kajapornóra vágytok, Instagrammon bármikor találhattok.

szilveszter.png

Hamburgerekben, pizzákban és elpattanó inggombokban gazdag Boldog Új Évet minden olvasónak! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr513529193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása