El sem hiszem, hogy mind megettem! - Mekis Grand burgerek

2017. március 24. - Feiertag Erik

Sokáig a Big Mac privilégiuma volt, hogy időről-időre megjelenhetett Grand, tehát méretesebb formában. Idén márciusban azonban a McDonald's inkább másik három klasszikus szendvicset választott, melyeknek igencsak jót tett a növekedés.

img_20170318_141409-01_custom.jpeg

Hiszen például Grand verziót kapott a Dupla Sajtburger is, ami alapvetően az étterem egyik legkisebb szendvicse két marhahúspogácsával, sajttal, hagymával, ketchuppel, mustárral és savanyú uborkával, a promóciós kiadás viszont a legnagyobbak sorába áll be - még az összehasonlítási alapként vásárolt Dupla Sajtos McRoyal-nál is méretesebb valamivel, pedig arra számítottam, körülbelül pont akkora lesz.

Az előbb említett referencia burger is meggrandult, ezt cselesen Cheese & Beef névre keresztelték. Bár a növekedés ezúttal nem nevezhető annyira drasztikusnak, így is számottevő. Összetevők tekintetében csupán annyiban tér el a sajtburgertől, hogy aprított hagyma helyett nagyobb darabok kerülnek bele. A hasonlóság kóstoláskor is érzékelhető: mindkét szendvicsben a hús és a sajt dominál, de kellemesen jelen van a többi összetevő is.

A csirkekedvelők is örülhetnek, és nem csak a héten bevezetett KFC reggeli miatt, hanem a Grand McChicken bevezetése okán is. A csupán három összetevőből (panírozott csirke, saláta, majonéz) építkező szendvics is szépen meghízott.

img_20170318_142030-01_custom.jpeg

Ízvilág terén nem árult zsákbamacskát a promóció: a szendvicsek csupán méretükben térnek el az eredeti kiadásoktól, a recept minden esetben ugyanaz maradt. Pozitívum, hogy árak tekintetében nem szállt el az étteremlánc, a legdrágább Cheese & Beeffel sem fogunk normál menüben 2000 forintnál többet fizetni (ez persze egységenként eltérő lehet). Ennél fogva a Grand kollekciót nem feltétlen az újdonságra éheseknek ajánlanám, mint inkább azoknak, akik a megszokott ízekre vágynak, viszont különösen éhesen jutnak Mekibe. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2412365573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása