KFC csirke 30 perc alatt: beindult a KFC Futár!

2017. június 15. - Feiertag Erik

Sokak régóta dédelgetett álma, hogy házhoz hozza valaki a friss KFC csirkét. Kedd óta a XIV. kerületben ez nem álom többé, hiszen elindult a KFC Futár tesztüzeme!

kfcfutar_banner.png

A szolgáltatás a Netpincér felületén, ezen a linken érhető el. Mivel a Netpincér hazánk egyik, ha nem legnagyobb étteremgyűjtő és rendelős oldala, tökéletes partner az egyelőre néhány hetes időtartamra tervezett tesztüzem lebonyolítására. A cég egyébként dolgozik saját felületen és mobilapplikációkon is, de ezek várhatóan csak a végleges bevezetéskor kerülnek élesítésre.

kfcfutar_2.png

Sajnos mifelénk nem érhető el a szolgáltatás, de a kínálatra azért vetettünk egy pillantást. Jelenleg az éttermi étlap nagyjából 90%-a rendelhető meg, a KFC viszont igyekszik ezt a számot minél feljebb tornászni. Forró italok és shake-ek például egyelőre nem érhetőek el, azonban ami késik, reméljük nem múlik. Vannak viszont olyan összeállítások, melyek kizárólag Netpincéren keresztül vásárolhatóak meg: ilyen például sokak kívánsága, a csak H&S Stripseket tartalmazó kosár. Természetesen a promóciós ételek is mind rendelhetőek, úgyhogy a XIV. kerületben van a legegyszerűbb dolga az embernek, ha teriyaki szószos KFC csirkét szeretne, ráadásul a bejelentő videó szerint 30 percen belül meg is kaphatja.

futar_3.png

A házhozszállítás egyébként nem újdonság sem a KFC, sem az éttermeket többek közt hazánkban is üzemeltető AmRest számára sem: Cseh- és Lengyelország egyes városaiban is elérhető már a szolgáltatás, úgyhogy ezúttal lemaradtunk a KFC Reggelihez hasonló világpremierről. Öröm viszont az ürömben, hogy a külföldi piacokon megszerzett tudás és tapasztalat segítségével a magyarországi bevezetés zökkenőmentesebb lehet mind a vállalat, mind a vásárlók számára.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8512594451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása