Jelenkori burgerek a jövő éttermében

2017. december 17. - Feiertag Erik

Néhány hónapja mi is megírtuk, hogy a McDonald's Magyarországon is új mederbe tereli éttermei felépítését, és Jövő Élménye néven digitális kioszkokkal felszerelt egységeket hoz létre, ahol gyorsabban és kényelmesebben juthatunk hozzá kedvencünkhöz. Végre megnyíltak az első kész éttermek, eddig összesen öt, ahol már működik a rendszer, úgyhogy el is látogattunk egybe, és egyúttal kipróbáltuk a Dupla Bacon Clubhouse szendvicset is!

25152343_1616366801755792_7021526947451363998_n.jpg

A hálózat weboldalán már kifejezetten rászűrhetünk ezekre az egységekre, melyek közül csak egy esik Budapest belső részére, ide látogattunk el mi is (a fotók nem ezt a helyet ábrázolják). A 32-esek terén lévő étteremben hat digitális rendelő tábla került elhelyezésre, melyek használata meglepően kellemes. Az érintésérzékeny kijelzők nagyon jól használhatóak és könnyedén kezelhetőek, a menü értelmesen van felépítve. Nem próbálgattuk órák hosszát, így lehet, hogy vannak még nagyobb hiányosságok amik nálunk nem jöttek elő, de mi egy átlagos rendelés és egy kis kíváncsiskodás alatt közel tökéletesnek érezzük a rendszert.

Készpénzzel a kasszánál lehet fizetni, kártyával viszont a digitális kioszkoknál is, ahol akár egyenesen asztalunkhoz is kérhetjük a rendelést, ehhez csak a gépek oldalán elhelyezett táblácskára van szükségünk, melynek számát begépelve azonnal magunkhoz is rendeltük a kiválasztott darabot. A rendelés, ha tudjuk mit akarunk elég gyors, mi viszont némileg hiányoltuk a termékek részletesebb leírását, a saját szendvics összeállításának lehetőségét, illetve örültünk volna egy-egy az oldalunkra vezető linknek is, de utóbbi azért valljuk be, örök álom marad.

Az ételek elkészülési idejét nyilvánvalóan nem befolyásolja az új rendszer, mi elég hamar megkaptuk a Dupla Bacon Clubhouse szendvicsünket, de egy durvább napon ez nyilván tovább tartana. A magában 1590 forintért kapható burgerbe egyébként két  marhahús pogácsa, bacon, ömlesztett fehér cheddar sajt, paradicsom, batávia saláta, grillezett hagyma és Big Mac szósz került.

A szendvics ugyanazt hozza mint a korábbi, egy húsos kiadás azzal a különbséggel, hogy a marha hangsúlyosabb. Ezen kívül az édeskés, kissé savanykás Big Mac szósz uralja a szendvicset, de elég erőteljes a bacon is. A grillezett hagyma, a sajt és a zöldségek inkább a háttérben bújtak meg, de egyiket sem éreztük feleslegesnek. 

25152024_1616366898422449_2155563081869325185_n.jpg

Szerettük tehát a Dupla Bacon Clubhouse burgert, azonban a Jövő Étterme koncepciót még inkább. Sok hasonló digitalizált ügyfélkiszolgáló rendszertől eltérően ez valóban jól használható, gyorsítja és egyszerűbbé teszi a kiszolgálást, és olyan kényelmi szolgáltatások bevezetését is könnyedén lehetővé teszi, mint az asztalhoz történő ételkiadás. Nem csak hogy minden McDonald's éttermet ilyennek szeretnénk, de reméljük, előbb utóbb összes nagyobb forgalmú gyorsétteremben visszaköszönnek majd hasonló digitális kioszkok.

Az éttermi fotók forrása: McDonald's Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2313505653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása