Egy korty mozi a Starbucksban - Caramel Popcorn Frappuccino

2017. augusztus 23. - Feiertag Erik

Korábbi listánkon, ahol a Starbucks legjobb, nyári jeges italait vettük sorra, még nem szerepelt a Caramel Popcorn Frappuccino, hiszen csak néhány hete kapható. Az újdonságot amint tudtuk, kipróbáltuk, mert nagyon kíváncsiak voltunk, hogyan működik együtt a pattogatott kukorica a krémes frappuccinóval.

img_20170804_160856-01_large.jpeg

Jól, nagyon jól, ha kifejezetten rövid posztot szeretnénk írni, de sosem ez a cél. Noha a karamellás - popcornos italban utóbbi kisebb, darált darabokban található meg, abszolút érezni, hogy ott van, kellemesen roszognak a kis darabkák fogaink alatt. Ezen kívül a frappuccino krémes, kávés ízvilága jelenik meg az italban, illetve az azt megédesítő karamell öntet, és az ugyancsak édeskés tejszínhab. 

img_20170804_160842-01_large.jpeg

A tálalás nyilván Starbucks színvonal, mi az utolsó pillanatban megkértük a baristát, hogy ne kerüljön kupak a pohárra, úgyhogy tudtunk lőni róla egy-két pofás képet. Hasonlóan Starbucks szint az ár is; a kis kiszerelés 1290 forint, ami nyilván nem olcsó, azonban ez az adag is elég nagy, a kávézókban pedig Erzsébet utalványt és SZÉP kártyát is elfogadnak, úgyhogy a nyári melegben (ami most mondjuk pont nincs) azért nem olyan vészes olykor hűsölni egyet a világ legismertebb kávézójának jeges italaival.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr412771134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása