ÚR ISTEN DE CSÍP! - Mérges Újragondolva

2016. november 06. - Feiertag Erik

Új hónap, új pizza a Don Pepében, mi pedig rá is vetettük magunkat. Ezúttal különösen izgatottak voltunk, hisz az eddigi speckó darabok jók voltak ugyan, mégis kicsit félve mentünk, mert a mi ízlésünk inkább a húsos-csípős darabokat kedveli. Most viszont - ahogy a címből is kitalálható - épp erről volt szó.

img_20161105_122147-01_custom.jpeg

De azért nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz. A két féle paprika (hegyes erős és jalapeno), a kolbász, a tarja, a mozzarella sajt és a fokhagymás besamel alap bár ránézésre is csípősnek tűnt, inkább ilyen kellemes csipkelődésre számítottam.

A besamel alap főként ott érződik, ahová minden másból kevés jutott, kellemesen fokhagymás, jól ki lett találva. A sajt nem olyan erőteljes mint máskor, viszont minden ami csíp, az brutális. A szalámi és a paprikák hamar könnyeket csalnak a szemünkbe, ráadásul nem csak csípősek, finomak is, és ezt nem nyomja el az erejük sem. 

img_20161105_124729-01_custom.jpeg

Nem számítottam arra, hogy ennyire ízleni fog a Mérges Újragondolva. Ráadásul meglehetősen erős, mégsem fogja órákig marni a szánk. Miután végeztünk, egy pohár víz után már alig lehet érezni. Normál tésztával elég laktató is, (mint minden pizza ebben a méretben). Szerintem 2090 forint korrekt egy ilyen ételért, aki szereti ha erős, annak kifejezetten ajánlott darab.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8011932921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása