Tojástúladagolás - Fekete Bárány Burger

2016. április 15. - Feiertag Erik

A Don Pepe nem megy a szomszédba, ha egy kis kreatívitásra van szüksége húsok terén. Az idei Bivaly Caprese után ismét a különlegesebb állatok vizeire eveztünk, vagy mondhatnám inkább, hogy legelőire, hisz áprilisra egy bárány burgerrel jelentkezett az étterem. Mi pedig ki is próbáltuk, hisz mindig ezt tesszük!

don_pepe_fekete_barany_burger_2016_custom.jpg

Tavaly volt már egyébként hasonló szendvics, akkor sokkal viccesebb módon a Bárányok nem hallgatnak névvel illették a terméket. Mondjuk a humor idén is helyén van: fekete zsemlét használtak, a szendvics pedig így a Fekete Bárány nevet kapta. Mondanom sem kell, mennyivel jobban hangzik mint a BK Mustár Kapitány és Sonka Ezredes infantilizmusa. A fentieken kívül paradicsomot, jégsalátát, cheddar sajtot, humuszos tört tojást tartalmaz a szendvics, amiért elég magas, 2790 forintos árat kell fizetnünk. Természetesen jár hozzá DP burgonya és szósz, ami némileg javít az ár/érték arányon.

A címből kitalálható, hogy kicsit talán túltolták a tojást. A hús mellett ez, meg persze a humusz a legerőteljesebb, ami végül is rendben van, hisz rajtuk kívül csak zöldségek kaptak helyet a burgerben. A bárány fűszerezését nem vitték túlzásba ami pozitívum. Laktatóságra nincs panasz, ahogy eddig sosem volt, ha a szendvicstől nem is pattannak majd el az inggombok, a burgonya és a még mindig zseniális DP öntet segítségével már közel kerülhetünk az állapothoz.

Összességében jól sikerült a szendvics, noha nekem személy szerint az igen erőteljes tojás íz nem annyira jött be, de simán el tudom képzelni, hogy másnak épp emiatt lesz a kedvence.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr798628976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása