Futottak még - Pikáns Deluxe Csirkeszendvics és Tüzes Sültburgonya

2016. április 13. - Feiertag Erik

Nem rég írtuk meg, milyen fejlecsavarósan csípősre sikerült a Burger King piros hamburgere, az Angriest Whopper. Szerencsére nem ez az egyetlen újdonság az étterem kínálatában, így aki kicsit visszafogottabb, de még mindig csípős csirkét vagy krumplit enne, az is megtalálhatja számításait. Ezeket is kikértük, ha már ott voltunk.

pikans_deluxe_csirkeszendvics_burger_king_2016_2_custom.jpg

Régebben a csirkés szendvicsek szinte teljesen megegyeztek marhahúsos társaikkal, esetleg egy-két összetevőben volt eltérés, viszont árban sokkal jobban lehetett kijönni velük. Ez az időszak köszön vissza a Pikáns Deluxe Csirkeszendvicsben: a nagytestvérhez hasonló összetevőkből egy jelentősen olcsóbb, menüben is - mai árakhoz mérten - csak 1590 forintért kapható terméket sikerült összerakni. Panírozott csirkemellen kívül sajt, jalapeno paprika, csípős szósz, majonéz, saláta és paradicsom került bele. Tehát lényegében az Angry Whopper széria sajátjának mondható hagymaszirmokat, illetve a bacont leszámítva nem lehet hiányérzetünk.

Bár enyhébb választásnak hirdetik, elég erőteljesen csíp, bár tény, hogy az Angriest Whopperhez képest valóban gyengébb. Itt főként a jalapeno paprika csipkelődik, a szószon alig éreztem hasonlót, ellenben nagyon ízletes paradicsomos-csilis keverékről beszélünk, igazi fénypontja a szendvicsnek. A hús is korrekt, a jobb gyorséttermi panírozott csirkehúsok közé sorolnám.

tuzes_sultburgonya_burger_king_2016_custom.jpg

"Nincsen menü krumpli nélkül" jeligével a Tüzes Sültburgonyára is vetettünk néhány pillantást. Ha jól emlékszem, 550 forintért rendelhető, és a KFC menő öntetes krumplikiszereléséhez hasonlóan némi csípős szósszal és jalapeno paprikával dobják fel. Az egész egy papírdobozban kap helyet, ami kicsit furán hat, reméljük ha beválik a termék, később saját, hozzáillő dobozkát is kifejlesztenek. Az öntet ugyanaz mint ami a csirkés szendvicsbe kerül, így csípősnek nem nevezném, ellenben nagyon finom paradicsomos-csilis ízvilága van, tortilla chips mellé is simán el tudnám képzelni. A jalapeno pedig nyilván azt hozza, amit mindig:

tumblr_lopqr4y0ff1qmu0aqo1_500.gif

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr828565670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása