Újra feltalálta a Bacon King szendvicseket a Valmar zenekar

2023. május 05. - Feiertag Erik

A Burger King új szendvicsei ezúttal nem a termékfejlesztő konyhából kerültek az éttermekbe, hanem a Valmar tagjai mondták meg, mi legyen benne. Az újdonságok összetétele ínycsiklandó, de cseppet sem új.

valmarking.png

Sőt, olyannyira, hogy visszaugorva a címhez: újracsomagolták a Bacon Kinget, csak zöldésgekkel és hagymakarikával kiegészítve.

Valmar King: bacon-majonéz, ketchup, 6 szelet bacon, marhahús, 2 szelet cheddar sajt, 3 db hagymakarika, 4 szelet uborkát, pirított hagyma, saláta

Chicken Valmar King: panírozott csirkemell, 6 szelet bacon, 3 db hagymakarika, 2 szelet cheddar sajt, 4 szelet uborka, pirított hagyma, bacon-majonéz és ketchup

Attól eltekintve, hogy alacsony az újdonság értékük, egészen jó szendvicseknek hangzanak. Ha emlékeztek a Rodeo burgerre, ami hagymakarikával és BBQ öntettel készült, lényegében ennek és a Bacon Kingnek a keresztezsét kell elképzelni, persze némi eltéréssel, már csak a pirított hagyma és a ketchup használata miatt is.

Az árak egységesek és egész korrektek: önmagukban 2490, míg menüben 3220 forintért kérhetőek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6118117448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása