Már készül a McDonald's film

2016. március 29. - Feiertag Erik

Ha az ember sok pénzt akar csinálni Hollywood-ban, mostanság képregényfilmbe vágja a fejszéjét, de szerencsére vannak kreatívabb producerek is, akik más témával próbálkoznak. Például a FilmNation vezetősége, akik a McDonald's történetét közvetetten feldolgozó The Founder című darabra különítettek el néhány millió dollárt.

mv5bmtg5nzuxnziynv5bml5banbnxkftztgwoty1mtq0ode_v1_sx640_sy720.jpg

Egészen pontosan hetet, tehát egy igen visszafogott költségvetésű filmről beszélünk. Ennek ellenére Ray Kroc-ot nem kisebb színész fogja alakítani, mint a többször is Oscar díjra jelölt, Michael "Batman-Birdman" Keaton. Az IMDb adatlap szerint a történet az ő életét, és egyben nyilván a McDonald's megalapítását és felvirágoztatását fogja feldolgozni. Bár ez már élből hibás, hisz a vállalatot a McDonald fivérek alapították. Kroc később szállt be, majd a hirtelen sikereken felbuzdulva kivásárolta a testvérek részesedését a cégből.

keaton.jpg

Michael Keaton a forgatáson

Az amerikai bemutatót idén augusztusra tervezik, hogy hazánkban egyáltalán moziba kerül-e, még kérdéses, bár a Meki van olyan közismert, hogy Európában is érdemes legyen mozikba küldeni egy róla szóló filmet.

via IMDb

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr158533582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása