Prémium Royal szendvics a Mekinél

2016. február 03. - Feiertag Erik

Tavaly év vége felé mutatta be új, prémium termékvonalát a hazai McDonald's. A Bacon Clubhouse különleges alapanyagokat és a klasszikus Mekis ízeket vegyítette egy az állandó kínálat részét képző szendvicsben. Végre itt a folytatás, egy dupla húsos húsimádó burger személyében!

club_royal_mcdonalds_2016.JPG

A Club Royal két marhahúspogácsát, füstölt pizzamozzarella szeleteket, szeletelt batávia salátát, lilahagymát, sült hagymát és füstös-mustáros-paradicsomos szószt tartalmaz. Egyik sem elképesztően különleges, ugyanakkor magasabb kategória, mint a sima Royal szendvicsekben használt cheddar sajt, vagy jégsaláta. A burger tehát úgy tűnik, hű maradt ahhoz, amit a Club termékvonal jelenleg képvisel.

club_royal_mcdonalds_2016_1.JPG

Az új szendvics legfeljebb néhány hónapig lesz elérhető, így akit érdekel, nem érdemes igazán halogatni a próbát. Volt már egyébként hasonló felépítésű termék McRoyal Deluxe néven, lényegében csak a zsemle került lecserélésre ahhoz képest.

bacon_clubhouse_mcdonalds_2016.JPG

Természetesen a Club széria másik tagja, a Big Mac szósszal és extra adag szalonnával készülő Bacon Clubhouse továbbra is kapható, hisz állandó termékként mutatkozott be november végén.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr148354530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása