Prémium termékvonallal erősít a hazai McDonald's

2015. november 25. - Feiertag Erik

Ha valami hiányzott a McDonald’s kínálatából, az egy vérbeli prémium termékvonal. Vannak ugyan jó szendvicsek, és a promóciós termékek is rendre jól sikerültek, de az állandó kínálatban valahogy nem volt eddig olyan étel, ami úgy igazán kiemelkedett volna a többi közül. Jól látjátok, múlt időben beszélek, ugyanis csütörtöktől ez megváltozik: köszöntsétek az új, prémium Mekis széria első tagját, a Bacon Clubhouse szendvicset!

mcdonalds_bacon_clubhouse_2015_6.jpg

Noha a termék nem hazai fejlesztés, hisz 2014-ben mutatkozott be először az Egyesült Államokban, és azóta Európában is láthattuk már, biztos vagyok benne, hogy sokan szeretni fogjátok, hisz

 mondhatni egy McDonald’s all stars hamburger. 

Klasszikus Royal hússal készül és a legsikeresebb termék öntetét, a Big Mac szószt használják. Ugyanakkor nem maradnak el a prémium összetevők sem: grillezett hagyma, fehér cheddar sajt, négy szelet pirított bacon és batávia saláta igyekeznek kiemelni a szürke hétköznapokból. Ezen kívül egy szelet paradicsom is megtalálható benne, a buci pedig egy speciális, fényes tetejű darab.

Az izgalmasabb ízvilágot kedvelő vásárlók számára bevezetett, az állandó kínálat részét képző szendvics a mai promóciós kínálat áraihoz igazodik, így magában 1300, míg menüben 1700 forint körüli áron lesz kapható.

A szendvics egyedi, a többi termékeknél erősebb kartonból készült dobozt kapott, és a Magyar Hetek termékeihez hasonlóan kis papír fogó is jár hozzá, valamint a Nyugatinál lévő Mekiben kialakítottak egy Clubhouse Lounge részt, ahol különleges bútorokkal és díszítéssel várják azokat, akik nem elégszenek meg a világ egyik legszebb gyorséttermének belsőterével.

Sajtóeseményen került bemutatásra az újdonság, melyet meg is kóstolhattunk: íz tekintetében mind a hús, mind a Bacon erőteljes, ugyanakkor nem vész el a Big Mac szósz sem, abszolút hozzátesz az összképhez. Az öntet íze bár ismerős, szerencsére nem éreztem úgy, hogy Big Mac-et ennék, szerencsére a többi összetevővel keveredve egy különleges, új ízvilágú szendvicset eredményez.

 Ez csak a kezdet. 

A csütörtökön forgalomba kerülő szendvics méltó ellenfele a konkurencia Angus húsos termékeinek, mind méretben, mind színvonalban hozza azok szintjét. A Clubhouse vonal azonban nem fog megragadni ennél az egy burgernél, jövőre több izgalmas újdonság is várható a cég szerdán bemutatott prémium kategóriájába.

Ezúton is köszönjük a meghívást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1008110940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása