Sok újdonság került fel a Don Pepe novemberben bevezetett étlapjára, engem mégis leginkább a Piadinák fogtak meg. Ezek a pizzatésztából készült, minden földi jóval megrakott lepények különleges színfoltjai a kínálatnak, és nem egy izgalmas összeállítás található köztük. Egyből rá is vetettem magam a legdrágább kivitelre.
A Háromhúsos, juhtúrós névre hallgató piadina nevének megfelelően többféle húst tartalmaz: csirkemell és kacsacomb mellett kerül bele marhabélszín is. Ezen kívül sajtkrém, mozzarella, juhtúró, paradicsom és ruccola van benne, valamint jár mellé két szósz: egy paradicsomos pizzaszósz, valamint tejföl.
Igencsak meglepődtem, amikor a pincér megjelent a méretes deszkával, ami a promóképeken is látható: azt hittem csak a weblapra készült néhány fotó, hogy még ínycsiklandóbban fessen az étel. A termék meglepően nagy, a pizzalepény pedig ropogósra sülve érkezik. A töltelék ránézésre nem olyan dekoratív, mint mondjuk egy Dupla Burger, de inkább finom legyen, mint szép.
Leginkább a húskeverék és a juhtúró dominált az ételben, mely kicsit szárazra sikerült. Úgy látszik nem véletlen adták hozzá a szószokat, jól jöttek egy-két falatnál. A paradicsomos öntet egyébként fűszeres, kissé pizzaalapra hasonlít de annál erőteljesebb íze van.
Összességében egy jó termékvonalnak tűnik a piadina, ugyanakkor 2590 forint sok pénz, még ha három állat húsát is használták fel hozzá.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.