Sombrero Burger

2015. augusztus 25. - Feiertag Erik

Szinte minden hónapban kipróbáljuk a Don Pepe aktuális havi hamburgerét, azonban még egy állandóan kapható darabot sem kóstoltunk. Jelentem, megtörtük a jeget!

wp_20150815_18_44_54_pro.jpg

És a jó öreg mexikói ízeket választottuk a Sombrero Burger személyében. A szendvics a szinte standardnak számító szezámmagos bucin és marhahúspogácsán kívül guacamolét, jalapeno paprikát, worchester szószt, hagymát, bacont, jégsalátát, paradicsomot és sajtot tartalmaz. Tehát semmi olyat amitől le kéne tennünk a hajunk, de egy állandó terméknél ezzel nincs is semmi baj.

wp_20150815_18_45_06_pro_2.jpg

A szendvicsben semmivel sem spórolnak, mindenből jut elég, hogy ne csak a háttérben lapuljon, még ha a szószok nem is túl hangsúlyosak. Ami viszont meglepett, hogy a jalapeno paprika milyen visszafogott volt, alig csípett, de az íze mégis végig ott volt.

wp_20150815_18_45_16_pro.jpg

A hús abszolút dominált, és a szokásos színvonalat hozta, jól átsütött enyhén fűszeres korrekt méretű pogácsa került a burgerbe. A többi összetevő sem veszett el a háttérben, úgyhogy viszonylag kiegyensúlyozott szendvicsről beszélünk.

wp_20150815_18_45_11_pro.jpg

Az 1990 forintos ár elég magas egy hamburgerért, bár méretes darab, és jár mellé Don Pepe burgonya és szósz, ami már egy valóban laktató adag. Az ár/érték arányt augusztusban növeli, hogy másfél liter Coca üdítőt kapunk ajándékba hamburger rendelés mellé, úgyhogy ha valamikor, akkor ebben a 7 napban érdemes próbát tenni valamelyik Pepe Burgerrel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr757731756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása