Meki történelem 2 percben

2015. augusztus 23. - Feiertag Erik

Bár mostanában nem hozza a számokat, a McDonald's a világ egyik legsikeresebb márkája, mely mindig képes volt megújulni és a vásárlói igényekhez igazodni. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a két perces videó, mely röviden összefoglalja a vállalat első 74 évét!

Bár az első években sem ment rosszul az üzlet, igazi áttörést az első tévéreklámban bevezetett Ronald McDonald hozott 1966-ban. A karakter elképesztő siekert aratott, minek hatására további figurákkal rukkoltak elő, és ekkor kezdtek nyitni a fiatalabb korosztály felé is, ami végül nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ma a legnagyobb gyorsétteremláncként hivatkozzunk a vállalatra.

E mellett a videóban szót ejtenek a kezdetekről, a McRib-ről és a Happy Meal megjelenéséről, ahogy a tavaly indított "hogyan készül" kampányról is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr267726724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása