Uborkasaláta és új fagyi a KFC-ben

2015. június 02. - Feiertag Erik

Tegnap elkezdődött a nyár, a KFC pedig máris hozott két könnyű újdonságot, melyek a tervek szerint csak időszakosan, nyáron lesznek kaphatóak. 

150212_tul1_0639.jpg

A káposztasaláta elég egyedi terméke a csirkés étteremláncnak, e mellett pedig sok rajongója van, mondhatni igazi sikertörténet. Azonban házon belüli kihívója akadt, ugyanis 290 forintért most már ecetes uborkasaláta is választható a menük mellé! Sok mindent nem lehet elmondani róla, fokhagymás-ecetes lében lévő uborkaszeletek, mint otthon.

Az utolsó pár szó jól jellemzi a terméket. Mint otthon. Bár inkább tejfölösen szoktam enni, azért volt már dolgom a sima, ecetes változattal is, és a KFC megoldása ugyanazt az ízt hozza. Az adag egyébként korrekt, nem arról van szó, hogy egy liter lében úszkál három szem uborka.

Emellett egy új, áfonyás öntettel ellátott Creamies került bevezetésre, mely a karamellás variánst váltja. A gyümölcsös szósszal nyakon öntött fagylaltot vaníliás keksszel is megszórják. Nálam a csokis-banános mögé a második helyre ugrott édes, de mégsem émelygős ízével.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr837510602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása