Disznó Meki

2014. január 04. - Feiertag Erik

Tegnap óta új termék érhető el a McDonald's éttermeiben, mely az olcsóbb szegmensben próbál szerencsét. A szendvics sertéshús alapú, és a leírás alapján Sajtburgergyilkosnak tűnik.

1514532_629701157089033_1169043110_n.jpg

Egyre sűrűbben kap szerepet egy-egy promóciós termékben a pirított hagyma, úgyhogy itt volt már az ideje hogy benézzen a PárSzázas kategóriába is. Hogy az árral se legyen gond, egy sertéshúsos burgerbe implementálták saláta és ketchup mellé. A dolog valószínűleg működni fog, méghozzá jól, nincs benne semmi ami elnyomhatná a hagymát és a húst, azaz a lényeget. Egyébként Spicy Sertésburgernek nevezték el, ha valakinél nem jelenne meg a kép.

A termék minden étteremben eléthető, viszont Tatabányán nem a PárSzázas része így kicsit drágábban kósolhatják meg a kiváncsiak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása