Győztes burgerek, és kuponok, és visszatérő Angusok

2013. augusztus 30. - Feiertag Erik

Az elmúlt időszakban történt pár apróbb volumenű dolog, melyek külön-külön nem értek meg egy posztot, azonban együtt megérnek egy komolyabb helyet a facebook oldalunknál. A két nagy lánc újdonságaiból mazsolázunk kicsit, és közhírré tesszük Az Én Hamburgerem győzteseit.

Kupon, kupon, kupon, mindenütt kupon. A hónap közepén a Burger King, tegnap pedig a McDonald's is kiadta legújabb kuponfüzetét. Alapvetően mindkét adagról elmondható, hogy nagy újdonságot nem kínálnak, aki szeret ezeken a helyeken étkezni, érdemes ránézni mit próbálhat ki olcsóbban. A Burger Kingnél például most 1090 forintért kapható egy korábbi promóciós burger, a Kecskesajtos Whopper, a Mekinél pedig 500 forintért ihatunk két jegeskávét. Persze, ahogy mindig, úgy most is az "egyet fizet kettőt vihet" típusú kuponok tűnnek a legjobbnak.

smallkupon.jpg

Ha már szóba kerültek a BK promók, legújabb szendvicsük, az Angry Whopper igen jól vizsgázott nálunk, mindenkinek ajánlott termékről beszélünk. Ez leginkább a kis panírozott hagymadaraboknak köszönhető, melyek már Snack formályában, gyakorlatilag magában is megvásárolhatóak 490 forintért.

smallWP_20130814_001.jpg

Ezen kívül sokak kedvence, az Angus XT visszatért az étteremlánc kínálatába.

smallWP_20130807_002.jpg

És akkor jöjjön a legnagyobb hír: véget ért Az Én Hamburgerem verseny. Ennek keretében ugye bárki tervezhetett burgert a McDonald's webes alkalmazása segítségével, majd elegendő lájkot begyűjtve a döntőbe kerülhetett, ahol szakmai zsűri választotta ki a két legjobb szendvicset. Lakatos András borzalmas nevű McTipszmixe egyaránt lett közönség és zsűri kedvenc, a versenyt megnyerő burger két royal marhahúst, salátát, lilahagymát, paradicsomot, sajtot és Magyar paprikás szószt tartalmaz, a szokásos McRoyal buciban.

tipszmix.png

A Nyamiburger, mely Gulyás Nóra "találmánya" csirkehúspogácsát, salátát, paradicsomot, füstölt mozzarella sajtot, bacont és fokhagymás-tejfölös szószt zár sajtos-baconös buciba. Ritkán mondok ilyet csirkés burgerre, de engem ez érdekel a legjobban, úgyhogy Őt amint lehet kóstolom, és persze amint lehet, megosztom veletek véleményem.

smallnyami.png

A versenyen különdíjat is osztottak, ezt Pryzbytek Ágnes McHST-je érdemelte ki. A szezámmagos barnazsemlére épülő burgerben hagymás marhahúspogácsa, saláta, lilahagyma, füstölt mozzarella, pirított hagyma és sajtos szósz kapott helyet. A burgerek az idei ősz folyamán fognak kínálatba kerülni (akár már jövő csütörtöktől is), valószínűleg két felvonásban.

smallmchst.png

Vincent Vega, aka Burger Blog Burger az előkelő 20. helyen végzett, bár ez sajnos kevés ahhoz, hogy első vegaburgerként mutatkozzon be egy hazai lánc kínálatában. A szavazóknak köszönjük a támogatást, nélkületek idáig sem jutott volna!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr976306234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása