9 húsos burgerrel ünnepelnek Japánban

2013. május 06. - Feiertag Erik

Méghozzá DVD megjelenést. Legutóbb hasonló kezdeményezést a The Walking Deaddel kapcsolatban láthattunk, amikor is egy angol 'food truck' tulajdonos marhaagyból készült burgerekkel tisztelgett a népszerű sorozat második évadának megjelenése előtt. Esetünkben nincsen semmi extrém alapanyag, csak a megszokott sajtburger összetevők - azok viszont extrém mennyiségben.

lotteria.jpg

Anime rajongó olvasóink biztos ismerik Hideaki Anno nevét, akinek tavalyi sikerfilmje, a Evangelion 3.33 május 24-én jelent meg a szokásos lemezformátumokon Japánban. Ennek tiszteletéül a Lotteria (Kelet-Ázsiában ténykedő gyorsétteremlánc) 9 húsos sajtburgerrel támad. A dolog a film japán címének (Evangelion: New Movie Edition Q) szójátéka. A 'Q' angol kiejtése nagyon hasonlít a japán 'kyuu' szóra, ami 9-et jelent.

A burger 9 marhahúspogácsából, ugyanennyi szelet sajtból, ketchupből és uborkából áll, amit sima buciba pakolnak, ezen kívül minden vásárló ajándékba kap egy "Spear of Longinus" villát (Longinus lándzsája). Mindezért 1280 jent kell leszurkolniuk a rajongóknak, ami körülbelül 3025 forintot jelent. Nem olcsó, de azért egy 9 húsos burger az mégiscsak egy 9 húsos burger, nem mondom hogy minden nap ezt enném, de egyszer biztosan kipróbálnám.

Forrás: RocketNews24

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr666306278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása