Zombi-gyorsétterem Angliában

2012. szeptember 18. - Feiertag Erik

Mark Jankel a londoni Street Kitchen food truck (kisebb teherautó méretű járgány, aminek a hátuljában gyorséttermi kiszolgálás működik, nálunk leginkább grillcsirkét árulnak ilyenből; nem tudok rá olyan magyar szót ami jól is hangzik) tulajdonosa zombisított egy kocsit, pár hete pedig utcára is vitte a The Walking Dead második évadának DVD és Blu-Ray bemutatója (augusztus 27) alkalmából.

De a különleges díszítés mellett zombi témájú kajákat is árul, úgy mint Nagy Agy Burger (Big Brain Burger), Ropogós Agy Mártogatós (Crispy Brain Dippers), és Agysaláta Wrap (Brain Salad Wrap). Köretként Láb és Pajzsmirigy nuggeteket választhatunk (Feet and Thyroid Nuggets), vagy Nyársalt Szívet (Skewered Hearts).

Most biztos csak röhögtök, persze, agyburger meg minden, tuti csak marhahús, de nincs igazatok, mert ezekhez a szendvicsekhez tehénagyat használtak. Elég furán hangzik, bár aki evett már mexikói "kajás kocsiból" Sesos-t, annak ez hétköznapi dolog lehet.

  • Nagy Agy Burger: Tehénagy, füstölt mustáros majonéz, saláta, sajt, szezámmagos buciban.
  • Ropogós Agy Mártogatós: Ropogós tehénagydarabok BBQ szósszal.
  • Agysaláta Wrap: Ropogós tehénagydarabkák, rukkola és tárkonyos majonéz tortillába tekerve.
  • Láb és Pajzsmirigy nuggetek: Disznóláb és tehén pajzsmirigy nuggetek zöldfűszeres majonézzel.
  • Nyársalt Szív: Grillezett marhaszívek nyárson tormás majonézzel.

Forrás: FoodBeast.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr686306372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása