Almaburgerrel támad a Japán Burger King

2013. január 18. - Feiertag Erik

Ha valamelyik gyorsétteremláncnak őrült ötlete támad, biztos, hogy Japánban próbálja ki először, ott mindent megesznek. Volt már tintahaltintás ketchup, volt már tökös szendvics, most itt az almás, bár utóbbi ismétlés a szigetországban, meg alapvetően nem hangzik olyan elborultan mint az előbbiek.

fordítás_BK ringo.jpg

A BK RiNGO (japánul a ringo almát jelent) különlegessége, hogy tartalmaz egy fahéjjal szórt, grillezett almaszeletet. A többi összetevő nem ilyen elrugaszkodott, a gyümölcsön kívül egy marhahúspogácsát, salátát, paradicsomot, és mézes-mustáros szószt tartalmaz. A buci a Whopper Juniorhoz használt változat, ami kb. a meki kisebb promóciós szendvicseinek a mérete (pl. Hütteburger).

fordítás_bk ringo2.jpg

A burger ára magában 240 YEN (~600 forint), menüben pedig 490 YEN (~1220 forint). Ilyesmit itthon is szívesen látnánk, ha mást nem valami gyümölcsös szószt egy Whopper vagy McRoyal mutáción.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr926306312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása